full screen header

Äppelblom

Hur underbart är det inte att vår och värmen äntligen är här? Jag älskar alla blommor som kommer nu, Hägg, Syren och Äppelblom. Igår tidigt på morgonen/natten kom vi hem efter en road trip i Norge som vi passade på att ta under långhelgen. Är ganska sliten för vi körde 200 mil på fyra dagar och har fotat massor! Ska försöka få upp alla bilder från både Norge och USA. Ha en fortsatt bra måndag nu!
 
Nikon D750 - Nikkor 105mm Macro

Före och efter

I vintras tog jag ju lite bilder på den här fina hunden och här tänkte jag visa före och efter på ett litet retuschfix som i det här fallet räddade en bild som annars varit "förstörd" med den kapade svanstippen. Jag klonade helt enhelt bakgrunden och sedan klistrade jag in en svanstipp från en annan bild och vips fick jag en hel hund =)
 
Den färdiga bilden.
 
<--Före - Efter -->

Två veckor i Kalifornien

Det har nästan redan gått en vecka sedan vi åkte hem från Los Angeles efter två veckor i Kalifornien. Det var en helt fantastisk resa uppdelad på första veckan road trip och andra San Diego för att hälsa på fa som jag tänker berätta mer om så snart jag har hunnit redigera lite bilder. Här är några snapshots från mobilen så länge. 
 
Bilder från: San Diego, Stilla havet (innanför den Mexikanska gränsen), San Francisco, Las Vegas, någonstans på vägen, Death Valley och Yosemite.