full screen header

Doftljus från Skandinavisk

Jag älskar doftljus och den här har blivit en riktig favorit hemma. Jag tycker verkligen om deras grafiska profil och varumärke som bygger på just skandinavisk livsstil, design och miljö. HUR snyggt är inte locket? Dofterna är döpta på de olika skandinaviska språken som bla nordlys, hygge, hav och skog. 
 
 
 
 

Rituals...

I onsdags skulle jag köpa ett doftljus, det slutade med att Robin kom hem med halva Rituals. Jag råkade visst introdusera honom till några av mina favoritprodukter. Jag kanske borde sadla om till säljare? hehe. Med en halv arsinal hemma så var jag ju tvungen att ta en produktbild.  

Fredag idag och veckan har gått jättefort. Ikväll ska vi ha spelkväll hemma med vår kompis för vi passade även på att köpa Risk när vi ändå var på spontan shoppingrunda.
 
 

Amerikanska pannkakor

Att fota stilleben och mat har verkligen blivit något som jag tycker är jätteroligt. Det enda problemet är att eftersom att jag vill fota mat så måste jag ju äta upp det sedan haha. Jag får helt enkelt fota onyttig mat med ett par veckors mellanrum =P

Jag ville i denna bild även testa på att fota så där härligt mörkt och murrigt som många gör med sina matbilder så jag körde med lite low key teknik vilket var jättekul. En stark studiolampa väldigt nära objektet, mörk omgivning och ganska kort slutare helt enkelt. Använde också en reflexskärm för att lätta upp skuggorna på pankakorna lite från andra sidan.