full screen header

Tre enkla saker

Det kliar så i mina fotofingrar dessa fina höstdagar, inspirationen är på topp! Efter jobbet idag tog jag min kamera och letade fram lite olika saker här hemma och på gården och satte ihop ett litet stilleben med bland annat de tre saker jag älskar att göra grå höstdagar; dricka te, äta choklad och läsa en bok (eller se en film). 
 
 
 
Choklad - Foto - Höst - Te - Äpplen
1

Santorini del II

Här är lite fler bilder från vår Greklandsresa. I slutet av veckan hyrde jag och Robin en bil för en dag som vi körde runt med på ön och det var verkligen ett roligt sätt att upptäcka på. Vi var även på Santo Wines en kväll alla tre och såg solen gå ner medan vi hade vinprovning. Mitt första inlägg från Santorini hittar du här.
 
Vi var uppe på morgonen två gånger och den andra gången fångade jag den här stunden precis innan solen kom upp bakom ön. 
 
Min fina vän Mimmi och en blå dörr i Fira och vulkanen i bakgrunden.
 
En grekisk man kom ridandes med en massa åsnor och mulor när vi stod och fotade utsikten. Början av staden Fira skymtar i bakgrunden.  
 
Robin och Mimmi i hamnen Vlichada. Jag provar vin på Santo Wines och föll för ett rött som heter Kameni. 
 
Står i Oia med Fira lite längre bort. 
2

Älskade höst

Jag njuter verkligen av hösten just nu. Färgerna är helt fantastiska så jag var tvungen att fota lite igår. Eftersom att jag inte hade någon modell att tillgå fick jag ställa upp själv haha. Jag föredrar att vara bakom kameran, men det är så kul att öva porträttfotografering med mitt nya objektv och att sedan testa med lite olika redigeringsmetoder. Jag försöker hitta min egna ton i bilderna och jag är inne på flera spår som jag nu experimenterar mellan. Jag gillar ljusa och lätta bilder, men samtidigt också dova/matta toner. Sparsamt med antal kulörer per bild, men utan att tappa kontrast och djup. Inte det lättaste att få till! 
 
1