full screen header

När en ny dag vaknar

I tisdags kväll kom ovädret till oss, det öste ner och åskan dånade verkligen. Det resulterade i en fantastisk morgondimma tidigt i går morse. Jag slängde på mig kläderna och sprang ut för att fånga de sista minutrarna av dis. Hann även vara med när hästarna vaknade vilket var supermysigt. Det är mycket bilder med dimma nu, men det gäller ju att passa på! Haha
 
 
 
 
 
 
 
Dis - Islandshäst - Morgonsol - Rådjur - Spindelväv

En till kväll med dimma

Det här med att fota hästar är något jag tycker är riktigt svårt, det blir ofta konstiga proportioner eller tråkiga vinklar som är rätt blaha att titta på. Men jag måste säga att jag är ganska nöjd med dessa två från igår där jag tycker att kompositionen blir ganska behaglig och intressant. Min förhoppning är att jag om ett år tittar tillbaka på dessa och inser hur långt jag kommit ;)
 
 
 
 
Dimma - Foto - Häst - Islandshäst
2

Golden hour

Igår kväll passade jag och min man på att ta oss ut och fota under den bästa tiden precis innan solen gått ner. Det är verkligen roligt att ha hittat ett nytt gemensamt intresse. Det är också kul att se hur olika vårt bildspråk är. Robin gillar hårda kontraster och landskapsfotografering medan jag gillar den mjukare stilen och hellre fotar detaljer och porträtt. Tror att det snart får bli utökning av ett till objektiv lite mer anpassat för detta ;)