full screen header

En resa är planerad!

GOD JUL! Jag är överväldigad över vilken underbar familj jag har. Jag och Robin firade hemma hos mina föräldrar tillsammans med min bror och mormor och vår julafton var helt perfekt. Lugn, mysig, massa god mat, Kalle Anka och väldigt fina klappar. 
 
I paketet på bilden fanns en flygbiljett från mig till Robin så vi ska åka till Kalifornien i påsk och bland annat hälsa på min kusin som bor i San diego! Känns så roligt att äntligen prata om det och börja planera! Jag har haft det så svårt att hålla det hemligt haha
 
 
 
Resa

Uppesittarkväll och fredagsmys

Efter en halvdag på jobbet blir det lite mysigt småfix, de sista klapparna ska slås in och lite mat ska handlas. Ikväll ska jag och Robin ha uppesittarkväll och käka tacos. Åh vad jag har längtat till idag!

 
 
 
 
 

Fem dagar kvar till jul

Inte långt kvar nu! Eftersom att denna arbetsdag är över är det bara tre och en halv arbetsdag kvar till julledigt och jag längtar verkligen efter att spendera tid med familjen, äta god mat och fira julafton. I lördags var jag och Robin på bio och såg Fantastiska vidunder och var man hittar dem som vi båda tyckte var riktigt bra! Så den rekomenderar jag till alla som uppskatar fantasy och äventyr. I söndags fotade jag ett litet peparkaksstilleben.