full screen header

Deadlinevecka

Den här veckan är den stressigaste för mig på hela året. Längtar verkligen till att den är över och jag kan göra lite andra saker som jag känner kreativitet för, FOTA! Lite har vi dock fotat jag och Robin, bland annat har vi hittat ett ställe vid Vallentundasjön, där jag lekte som barn, som är väldigt fint vid solnedgång. Jag har köpt licens för Lightroom också. Det vill jag sätta mig in i och lära mig, verkar så otroligt effektivt.  

Om elva jobbdagar går jag dessutom på semester igen, då ska jag och Robin åka till Santorini en vecka och hälsa på Mimmi som hänger där en månad om året. Hon åker redan nästa vecka den lykosten. 

Vallentunasjön i solnedgång. 
1

Min arbetshörna

Jag och min man delar på ett litet rum som arbets- och pysselrum. Jag tycker att det är jätteviktigt att det ska kännas mysig att sätta mig där och skapa så jag har med väligt enkla medel mysat till mitt hörn. Vi har bara bott i det lilla torpet sedan början av juni och jag har lagt mycket av min tid och mina pengar på trädgården. Men nu äntligen börjar det ta sig även inne i huset. Eftersom att det är så ruggit ute nu passar det bra att bo in sig lite. 
 
 
3

Äntligen lite semester

Igår fick jag hjälp av min fina vän Mimmi att fota några nya produkter till jobbet som kommit in senaste tiden och som jag behöver bildmaterial på. Vi fick massor av fina bilder och passade även på att ta lite egna bilder när vi hade sån tur att vi fick lite fin kvällssol.
 
Min man är och hälsar på släkt i Hudiksvall så vi hade tjejkväll med god mat och massa nostalgimusik. Han åkte i fredags och kommer hem idag och jag saknar honom så mycket. Jag är en person som älskar egentid, men nu får han gärna komma hem och ha mysig söndag. 
 
Veckan som kommer har jag semester och det ska bli så skönt! Jag har bara haft en vecka under hela sommaren så det är verkligen dags.