full screen header

Are you dressing up for Halloween?

Halloween börjar närma sig med stormsteg, är det något jag skulle vilja uppleva i USA så är det verkligen denna högtid. Själv ska jag som tradition fira alla helgons dag på lördag med min familj, äta god mat och sätta ljus på kyrkogården. När jag bodde i Sundsvall under mina universitetstudier gick jag alltid all in på maskeraden på Kårhuset, saknar det lite måste jag säga. Det är så kul att få spöka ut sig. Ska någon av er på någon Halloween fest?
On my first Halloween party I dressed up as a vampire, my favorit dark character. 
 
//Halloween is approaching, it is a holliday I really would like to experience in the US! Im gonna celebrate Saturday with my family, eat good food and put candles in the cemetery. When I lived in Sundsvall during my university studies I always went all in on the masquerade at the Student Union Building. I miss this a little I must say. It's so fun to dress up all crazy an stuff. Are any of you going to any Halloween party?
 
Digital Art - Halloween - Illustration - Photoshop - Vampire
7
Nellys skafferi ♡

Svar: Tack så mycket för din fina kommentar, enligt mina nära och kära blir mina bakverk smaskiga iallafall, så får tro dem :)

Jag brukar fira Halloween som dig, med god mat och bra sällskap dock så ska jag inte gå på någon fest men det brukar bli väldigt trevligt ändå. Ha en fortsatt bra kväll!:)

Svar: Det kan jag verkligen tänka mig =)
Låter som att du kommer att få en mycket bra helg du också! Tack detsamma =)
Lowas Art!

Netti Starby

Jag älskar också att klä ut mig men för min del får det bli nästa år istället! Kram

Svar: Ja det får bli samma här, tänker nog styra upp något nästa år bara för att få klä ut mig ;)
Lowas Art!

Emma Engström

Hade verkligen velat vara i USA just nu jag också! :D

Svar: Ja vist hade det varit häftigt!
Lowas Art!

Maggiebell

Gud vilken fin blogg! :) Härliga illustrationer. Jag ska faktiskt på Haunted House ikväll på vårt Kårhus här på Örebro Universitet. Jag gillar inte att spöka ut mig men det kan bero på att jag är väldigt okreativ och aldrig kan sminka mig sådär coolt och snyggt som andra kan på Halloween, haha!

Vad är det du pluggat för något? :)

Svar: Tack så mycket!Åh vad kul, hoppas att du hade en mycket bra kväll med lagom mycket skräck ;) Det är alltid lite svårt när man inte känner inspiration, då får man leta lite.

Jag har pluggat grafisk design och efter det industridesign i Sundsvall i fyra år. Sedan två år 3D och animation. Vad pluggar du?
Lowas Art!

Cassandra Haraldsson

Tyvärr har det inte blivit något Halloween-firande här :/

Svar: Typiskt, nästa år kanske. Inte helt fel att ta det lugnt en helg som denna i alla fall =)
Lowas Art!

Helen

Här blev ingen fest, har jobbat idag... trevlig kväll; )

Svar: Attans då, hoppas att kvällen var bra ändå =)
Lowas Art!

Maggiebell

Svar ^; Det vart en jätterolig halloween! Fick till slut hjälp med en sminkning, haha. Lite day of the dead/los dios de los muertos-tema :) Häftigt med grafisk design! Tänkte att det säkert var något sådant med tanke på alla coola illustrationer här på bloggen! Jag pluggar till beteendevetare och läser lite extra kurser i kognitiv beteendeterapi, är inne på mitt sista år, så får vi se vad jag hittar på sen! :D

Svar: Vad kul att det blev bra! och skönt att få lite hjälp ibland ;) Gillar såna "sugar skulls", de är coola =)
Ja det är riktigt roligt med grafiks design, vad kul att du gillar illustrationerna!
Oj vilka spännande studier! Kan tänka mig att det är jätteintressant att läsa =)
Lowas Art!